Kaivin
Image default
Recreation / Food

Bedrijfsuitje in regio de Liemers Gelderland

Wanneer u een leuk bedrijfsuitje wilt ondernemen in de mooie regio de Liemers in Gelderland dan is het zeker de moeite waard om hier een aantal bijzondere attracties in mee te nemen. Bent u minder bekend in deze regio achter Arnhem dan is dit wellicht een goed en informatief artikel om eens door te nemen. Steeds vaker wordt er een bijzonder bedrijfsfeest ondernomen en zijn de grote steden erg in trek vanwege de vele mogelijkheden. Natuurlijk zijn Amsterdam en Rotterdam als locaties uniek en zijn hier ook erg veel mogelijkheden te vinden. Toch is de omgeving Arnhem Nijmegen ook erg populair bij vele mensen en komt dit mede door de mogelijkheden als ook de natuur en recreatie mogelijkheden die in Gelderland natuurlijk ruimschoots aanwezig zijn.

 

Omgeving Arnhem en de mogelijkheden

Wie aan Arnhem denkt zal snel ook aan Burgers Zoo denken waar natuurlijk enorm veel mensen al wel eens zijn geweest vanwege Burgers Bush of Burgers Ocean. Twee prachtige attracties binnen de dierentuin die er al een hele dagattractie voor veel bedrijven van kan maken. Ook het naast de dierentuin gelegen Openlucht Museum is bij velen bekend en trekt jaarlijks vele bezoekers. Een mooie plek overigens midden in de bossen waar bovendien ook voldoende horeca gelegenheden zijn. Maar ook de mooie stad Arnhem met het gezellig uitgaansleven en de vele terrasjes kunnen hier de dag waardig afsluiten.

Regio de Liemers

Direct achter Arnhem ligt de Liemers met de plaatsen Duiven, Westervoort, Zevenaar, Giesbeek en Lathum. Hier vindt u prachtige fietsroutes die bij de splitsing van de rivieren de rijn en IJssel ook langs de uiterwaarden van de rivieren een uniek gezichtsveld biedt. Maar ook de afwisseling wanneer u met de pondveer de IJssel bij Lathum oversteekt naar de Posbank. Hier kunt u in de vele bossen en heiden genieten van de rust en mooie natuur. Centraal van dit alles kunt u overigens heerlijk dineren bij Gasterij de Kommensaal die aan het recreatiepark Giesbeek ligt en naast een heerlijke afwisselende kaart ook een fantastische afsluiting kan worden van uw bedrijfsfeest.