Menu

De Liebherr WTes 5972 koopt u bij de specialist Cavepromotor

November 17, 2015 - Recreation / Food
De Liebherr WTes 5972 koopt u bij de specialist Cavepromotor

Liebherr WTes 5972 Vinidor

Een Liebherr WTes 5972 Vinidor heeft, niet zoals de uitvoering met drie klimaatzones, een deurremmer op de deur. Veel mensen willen toch graag kunnen beschikken over een deurremmer, omdat dit een zachtere wijze van deursluiten is. In België is er maar één specialist die deze deurremmer kan monteren en op voorraad heeft. Deze firma heeft Cavepromotor.  Cavepromotor is dan ook niet zo maar een Liebherr specialist. Zij hebben zich gespecialiseerd in Liebherr en alleen Liebherr. Dit zorgt ervoor dat er ook achteraf na de aankoop van een wijnkast advies kan worden gegeven over het optimaal serveren en bewaren van wijn. Zij voorzien dan ook als enige leverancier in België de Vibration Reduction Blocks. Deze zorgen ervoor dat omgevingstrillingen worden gereduceerd. Tevens leveren zij standaard een digitale hygrometer mee. Wanneer een prijsopgave wordt gemaakt, is het uitgangspunt dat de installatie wordt uitgevoerd door Cavepromotor. Dit is geen verplichting en de klant mag dit ook zelf doen. Alleen wanneer er een deur moet worden omgedraaid, de deurrem moet worden geplaatst of wanneer de wijnkast tussen twee toestellen of muren komt te staan, dan is het zeer praktisch om dit te laten uitvoeren door Cavepromotor. Het zou zonde zijn als de wijnkast beschadigd wordt door ondeskundig installeren. Deze kast is volledig uitgevoerd in edelstaal.

Vibration Reduction Blocks
Waarom Vibration Reduction Blocks De vibration Reduction Blocks hebben als functie om de omgevingstrillingen te reduceren. Deze worden veroorzaakt door passerend verkeer, het sluiten van deuren, het opgaan van een trap en andere trilling veroorzakende elementen.

Digitale hygrometer
De luchtvochtigheidsgraad in uw wijnkast mag niet te laat worden. Hierdoor gaat de kurk krimpen waardoor er lucht en bacteriën uw fles kunnen binnendringen. Hoe u de hygrometer moet gebruiken, wordt uitgelegd bij de levering van de wijnkast. Het is belangrijk dat u weet wat u meet.

Filter Alert Service
Cavepromotor heeft op haar servicedesk de Filter Alert Service ingericht. Wereldwijd worden klanten geïnformeerd wanneer het tijd is om een nieuw Aktief Koolfilter te plaatsen. Doe je dit niet, dan wordt binnenkomende lucht in de wijnkast niet meer gefilterd. Het filter verzadigd en laat vervuilde lucht door. Het vervangen van het filter is eenvoudig te doen en het filter kost niet veel. Als de klant dit wenst kan het filter worden toegestuurd, zodat men nergens meer aan hoeft te denken. Een ander voordeel is dat altijd het juiste typenummer wordt toegestuurd. Dit wordt namelijk voor u bijgehouden in het systeem van Cavepromotor.