Menu

Een Liebherr wijnklimaatkast koop je bij Cavepromotor

November 19, 2015 - Recreation / Food
Een Liebherr wijnklimaatkast koop je bij Cavepromotor

Liebherr wijnklimaatkast

Een wijnklimaatkast koop je het beste van het merk Liebherr. Maar dan rijst de vraag, welke wijnkast heb je nodig? Deze keuze is eenvoudig te maken door te spreken met wijnkastexpert van Cavepromotor.  De experts van Cavepromotor zijn allen wijnspecialisten en kunnen helpen op basis van uw wijnen de juiste keuze wijnkast te maken. Daarbij komt dat wijnen in alle stilte moeten kunnen liggen. Liebherr heeft wijnkasten ontwikkeld met een trillingsvrije compressor en geluidsarme onderdelen. Echter een wijnkast staat altijd op een vloer en in de directe omgeving worden er omgevingstrillingen geproduceerd. Deze trillingen worden via de pootjes waarop de wijnkast staat doorgegeven aan de wijnen in uw wijnkast. Dit probleem heeft Cavepromotor opgelost door de Liebherr wijnkasten op Vibration Reduction Blocks te plaatsen. De kast staat als hij leeg is op de kast, maar naarmate de kast wordt gevuld met wijnflessen, zakt de kast als het ware in de blocks. Deze manier van werken creëert een schokbrekend effect. Dan is het punt van de luchtvochtigheidsgraad. Wanneer deze te laag is, zullen de kurken krimpen waardoor er lucht en bacteriën uw fles in kunnen dringen. Het spreekt voor zich dat dit niet optimaal is voor de wijn. Wanneer de luchtvochtigheidsgraad te hoog is in de wijnkast, dan ontstaat er schimmelvorming op de flessen, laten de etiketten los of vervagen.

De lucht die de wijnkast inkomt moet ook gefilterd worden. Liebherr hiervoor Aktief Koolfilters ontwikkeld. De binnenkomende lucht passeert het filter en onaangename geuren worden uit de lucht gehaald. Helaas vergeten veel eigenaren van een Liebherr wijnkast dat dit filter jaarlijks vervangen moet worden. Om dit probleem te ondervangen heeft Cavepromotor de Filter Alert Service ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat de klant jaarlijks een alert krijgt als het weer zover is om het filter te vervangen. Doordat  Cavepromotor een geavanceerd heeft ingericht is het mogelijk om altijd de juiste filter toe te sturen. Ook mensen die geen wijnkast hebben gekocht in het verleden, maar wel graag gebruik wensen te maken van de Filter Alert Service. Zodoende heeft Cavepromotor in de landen waar zij aktief is (Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten) veel klanten die jaarlijks het filter bestellen bij Cavepromotor.

Liebherr heeft wijnkasten een, twee, drie of zes temperatuurzones. Het is afhankelijk van de hoeveelheid flessen die u wilt opslaan en of u rode, witte en bubbels drinkt. Het is ook mogelijk om wijnkasten volledig in edelstaal uitgevoerd te krijgen. Met meerdere temperaturen komt u terecht in de Vinidor reeks. Meer informatie vindt u op: www.cavepromotor.nl