Menu

Een verkoopwagen als extra service

October 26, 2017 - Recreation / Food
Een verkoopwagen als extra service

Een verkoopwagen van InnovaN betekent voor ons een uitbreiding van onze toch al uitstekende service naar onze klanten toe. Onze verse viswinkel in het centrum van Eindhoven loopt goed. Heel goed zelfs. Gelukkig maar. In tijden van de diepe crisis hebben ook wij het erg moeilijk gehad, maar we hebben het allemaal overleefd. Er zijn eindelijk betere tijden aangebroken en we staan steviger dan ooit in onze ondernemers schoenen. Onze dochter dacht aan het openen van een tweede verse viswinkel, maar daar zijn ook heel wat extra kosten mee gemoeid. Vooral wanneer je in het centrum van een grote stad wilt zitten. Ook al gaat het nu goed, dát risico durven we toch nog niet aan. Misschien over een tijdje. Wie zal het zeggen. Daarom kwam ze met het alternatief in de vorm van een verkoopwagen. Zo kunnen we gaan en staan met onze verse vis waar we maar willen.

Een verkoopwagen bespaart tijd en geld

Mijn dochter wil met haar echtgenoot deze verkoopwagen helemaal alleen gaan runnen als ambulant ondernemer. Met een verkoopwagen bespaart ze veel tijd doordat een groot deel van de te verkopen producten al op de plaats staat. Ze heeft de beschikking over een stroomaansluiting en ze is met een mooie verkoopwagen veel minder kwetsbaar voor allerlei weersinvloeden. De klanten zullen het ook fantastisch vinden.

Een verkoopwagen geheel naar persoonlijke wens

Voor het ontwerp van haar verkoopwagen op maat, heeft ze de specialisten van InnovaN Trailers in de arm genomen. Zij zijn erg kundig dankzij hun jarenlange ervaring. Zij weten precies wat het doel is van een ambulante onderneming en wat de beste keuze is om te komen tot een innovatief en uniek ontwerp. Zij hebben de vele wensen en eisen van mijn dochter en schoonzoon op een voortreffelijke manier weten te vertalen in een uitstekende oplossing voor een op maat gemaakte verkoopwagen.

Natuurlijk had ze ook voor een tweedehandse of een standaard verkoopwagen kunnen opteren, maar het was eigenlijk een bewuste keuze om toch iets meer geld te spenderen. Een nieuwe winkel in het centrum van een grote stad of een op maat gesneden verkoopwagen. Het een was nog een te groot risico, het ander lag binnen de huidige financiële mogelijkheden. Eenvoudige keuze dus met dank aan InnovaN Trailers in Ede.