Menu

Een verkoopwagen van InnovaN Trailers altijd een goed idee

April 19, 2018 - Recreation / Food
Een verkoopwagen van InnovaN Trailers altijd een goed idee

De verkoopwagens worden zo gewenst, door InnovaN Trailers speciaal voor de klant gebouwd. De verschillende verkoopwagens zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Je kunt wanneer je er een op maat laat bouwen, aangeven waar de verkoopklep moet komen, waar de deur en waar bijvoorbeeld de wand om te bakken, moet worden geplaatst. De professionals van InnovaN Trailers hebben dankzij hun jarenlange ervaring een goede kijk op de verschillende mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Een goede wegligging is voor een verkoopwagen natuurlijk ook uiterst belangrijk. Ook daarin denkt InnovaN Trailers met je mee.

Op zoek naar een geschikte verkoopwagen?

Ben je op zoek naar een verkoopwagen om bijvoorbeeld snacks te verkopen, poffertjes te bakken, verse eieren aan de man te brengen, versgebakken brood te verkopen, warm gebakken vis aan te bieden, vrolijke panty’s en maillots of kleding te verkopen? InnovaN Trailers is letterlijk van alle markten thuis. En zal je ook altijd voorzien van een goed advies wat betreft de elektrische aansluitingen, verlichting, verwarming. Je kunt kiezen voor het kopen van een occasion verkoopwagen. Dat heeft als voordeel dat de wagen al helemaal klaar is voor gebruik. Een nadeel zou kunnen zijn dat de inrichting van de verkoopwagen precies bij jouw product moet aansluiten. Stel je wilt in je verkoopwagen ijs gaan verkopen, dan heb je natuurlijk niets aan een verkoopwagen waarin frietjes en snacks gebakken zijn.

Goede verhouding prijs – kwaliteit verkoopwagens van InnovaN Trailers

De prijs – kwaliteitverhouding van de verkoopwagens van InnovaN Trailers staat goed aangeschreven. De gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. InnovaN Trailers heeft ook altijd standaard modellen op voorraad staan zodat je tijdens een bezoek een goed idee kunt krijgen van de vele mogelijkheden, de ruimte, de kwaliteit en het afwerkingsniveau. Wanneer je nog niet helemaal zeker bent of een verkoopwagen wat voor je is, kun je ook één leasen om de smaak te pakken te krijgen.

Een verkoopwagen heeft een groot voordeel ten opzichte van een traditionele marktkraam. In de winter ben je beter beschermd tegen de koud, regen en wind. Je hebt minder last van het gure weer.

Neem gerust even contact op om duidelijkheid te krijgen in de vele mogelijkheden.