Menu

Kies voor een van de luxe reizen door Zuid-Afrika en maak herinneringen die u nooit meer vergeet!

November 24, 2017 - Recreation / Food

Kies een van de luxe reizen door Zuid-Afrika als u er echt even goed tussen uit wilt. Een keertje iets anders dan het strand van de Spaanse kunst en u omzeilt de ellelange files naar Zuid-Frankrijk. Ga daarom mee met een van luxe reizen door Zuid-Afrika. Met touroperator Oryx Travel gaat u op reis door een van de mooiste landen ter wereld. In Zuid-Afrika kunt u genieten van verbazingwekkende uitzichten en er is natuurlijk meer dan genoeg te doen! Kiest u zelf maar, gaat u op safari, of gaat u liever een van de gerenommeerde wijngaarden bekijken? En wijn proeven natuurlijk! Bij thuiskomst boekt u meteen uw volgende vakantie naar bijvoorbeeld Botswana of Ghana!

In Botswana op vakantie voor mooie herinneringen die u de rest van uw leven bij blijven

Bent u al wel eens naar Botswana op vakantie geweest? Een reis door dit continent in Afrika is een ervaring die u zeker niet wil missen! En door te kiezen voor Oryx Travel als uw touroperator kunt u met een gerust hart vertrekken op het avontuur van uw leven. Alles wordt geregeld, tot aan de financiële zekerheid aan toe! Heeft u bepaalde voorkeuren? Geef het door en uw reis wordt voor u op maat samengesteld. En heeft u na uw reis door Botswana nog lang geen genoeg van Afrika (iets dat wij ons overigens goed voor kunnen stellen)? Dan zijn er nog vele andere bestemmingen beschikbaar, zoals een van de luxe reizen naar Zuid-Afrika. Welke volledig begeleide rondreis boekt u?

Adembenemende uitzichten en ervaringen tijdens een van de luxe reizen door Zuid-Afrika

Heeft u altijd al een keer een reis willen maken naar Zuid-Afrika? Laat uw droomreis werkelijkheid worden bij Oryx Travel! Op avontuur met een safari, genieten van de cultuur, de flora én de fauna, en aan het einde van een dag vol onvergetelijke indrukken lekker neerploffen in uw luxe lodge. Nadat u in Zuid-Afrika bent geweest wilt u gegarandeerd nog een keer terug naar dit prachtige continent. Wat dacht u van een vakantie naar Botswana, Namibië of Zambia? En iedere reis wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Heeft u op vakantie nog vragen of loopt u ergens tegenaan, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met het thuisfront via Oryx Travel.