Menu

Kunststof pallets voor iedere gebruikstoepassing die u kunt bedenken!

August 3, 2017 - Recreation / Food

U kunt de standaard kunststof pallets van Alpac voor veel verschillende doeleinden gebruiken. En denkt u toch dat de standaard pallets niet afdoende zijn, dan kunt u ze zelfs op maat laten maken! Zelfs standaard producten uit ons assortiment kunnen wij voor u aanpassen naar uw wens. Onze producten zijn van Europese kwaliteit. Dat wil zeggen: sterke, duurzame producten. Tot ons assortiment behoren onder andere: distributiebakken, nestbare bakken, stapelbare bakken, kunststof palletboxen, inklapbare bakken en kunststof pallets. Uiteraard maken wij tijdens het productie proces uitsluitend gebruik van de beste machines en gereedschappen en de voornaamste kwaliteit grondstoffen. Hierdoor kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen van onze kunststof pallets en bakken.

Snelle levering en retourgarantie van kunststof bakken en pallets

Wanneer u besluit om pallets te bestellen, dan heeft u die liever vandaag dan morgen in huis. Bij Alpac wordt u niet alleen een snelle levering gegarandeerd, maar u krijgt ook een retourgarantie, mocht er iets niet in orde zijn. Zo hebben wij veel aandacht besteed aan de vormgeving van onze webshop. Deze is zo ingericht dat u altijd de producten kunt vinden die u zoekt en dat u ze snel en veilig kunt bestellen. Een snelle levering van uw producten is vanzelfsprekend. Daarnaast krijgt u tien dagen bedenktijd, is het product toch niet helemaal niet helemaal naar wens? Dat kunt u binnen tien dagen retourneren. Zoals gezegd garanderen wij een snelle levering maar plaatst u een bestelling ter waarde van minimaal €200,- dan is de levering van uw producten geheel gratis. 

Projectoplossingen met kunststof bakken en pallets voor ieder werkveld

Heeft u een project waarvoor u spullen moet opslaan of snel moet kunnen verplaatsen? Dan heeft Alpac daar de perfecte oplossingen voor! In ons brede assortiment vindt u producten die van toepassing zijn in vrijwel iedere branche. Of u nu bakker bent of loodgieter, wij verzorgen voor ieder werkveld de juiste kunststofproducten zoals pallets en kunststof bakken. Zelfs producten die nog niet in ons assortiment zijn opgenomen maar waar wel vraag naar is zullen wij voor u ontwikkelen. Hierbij denken wij graag creatief mee met onze klanten. En komen we samen tot een kosten effectieve en duurzame oplossing. Ook voor al uw material handling oplossingen ben u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast komen onder andere kunststof stapelbakken, euronorm bakken en magazijnbakken voor in ons assortiment.