Menu

Led verlichting voor bedrijven

September 3, 2018 - Recreation / Food
Led verlichting voor bedrijven

Led verlichting en in het bijzonder het led paneel kunnen heel veel betekenen voor bedrijven. Dankzij de gunstige factoren die deze led lampen met zich meebrengen is het mogelijk om gigantische besparingen te maken, terwijl je de productiviteit binnen het bedrijf kan verhogen. Wij hebben 3 redenen op een rijtje gezet waarom led verlichting ideaal is voor bedrijven.

Een led paneel gebruiken in het magazijn

 

Magazijnen zijn grote oppervlakten waar verlichting erg belangrijk is. Je wil natuurlijk dat alles goed vindbaar is, en dat het een veilige omgeving is. Led verlichting is hier dan ook ideaal. Een led paneel installatie kan van zichzelf een grote oppervlakte egaal verlichten, en gaat ook nog eens heel lang mee. De technische ploeg hoeft dus minder vaak de lampen te vervangen, wat veel geld scheelt.

Led lampen zorgen voor grote besparingen over het gehele gebouw

 

We hebben net al even gehad over de besparingen die je maakt gezien de levensduur. Een gemiddelde halogeenlamp of gloeilamp gaat bijvoorbeeld 2.000 tot 10.000 branduren mee. Een led lamp gaat gemakkelijk 50.000 branduren mee. In de praktijk betekend dit dat je een ledlamp ongeveer eens in de tien tot vijftien jaar moet vervangen, in plaats van iedere 1-2 jaar. Je bespaart dus op nieuwe lampen, maar ook op de installatiekosten.

Daarnaast zijn led lampen ook nog eens heel zuinig. Gemiddeld verbruikt een led paneel ongeveer een tiende van de energie die een soortgelijke normale lamp gebruikt. Dit zorgt op langere termijn voor een hele lage energierekening, vooral in grotere gebouwen.

Met led verlichting kan je de juiste werksfeer creëren

 

Veel werknemers klagen over de verlichting. Vooral halogeenlampen zijn eigenlijk niet geschikt voor op de werkvloer. Wanneer ze er al een tijdje hangen gaan ze knipperen, produceren ze niet meer een constant egaal licht en gaan ze zoemen. Dit zorgt voor veel hoofdpijnklachten en resulteert in een lagere productiviteit. Led verlichting heeft geen van deze mankementen en zal het over 10 jaar nog zo goed doen. Je ziet dan ook dat steeds meer bedrijven (zowel groot als klein) de overstap maken op deze duurzame, prettige en financieel slimme verlichting. Want uiteindelijk wordt iedereen er beter van.

https://www.leds-depot.be/