Menu

Liebherr SBS 7242

May 26, 2017 - Recreation / Food

Oh wat ben ik blij met mijn nieuwe Liebherr SBS 7242 Comfort die ik aankocht via de website https://www.koelen-en-vriezen.net.  Als jonge mama is het fijn om zowel een grote diepvriezer, als een ruime koelkast in de buurt te hebben. Niet heel lang voor de geboorte van onze dochter, hebben mijn partner en ik geïnvesteerd in een Liebherr SBS 7242 Comfort. Een mooie grote, vrijstaande koelkast en diepvriezer ineen. 

 

Alle jonge ouders kennen wel die mooie, maar vermoeiende dagen na de geboorte van een kindje. Je slaapt weinig, iedereen moet zich een beetje aanpassen aan het nieuwe ritme binnen het gezin. En ook al is er vaak hulp van de naaste familie, toch blijft het een hele opdracht om alle huishoudelijke taken gecombineerd te krijgen met de zorg voor het kleine wondertje in huis. 

 

Dankzij mijn nieuwe Liebherr SBS 7242 Comfort, heb ik een hele tijd voor de uitgerekende datum al een grote voorraad maaltijden kunnen klaarmaken en invriezen. En heb ik daarnaast nog genoeg ruimte in de koelkast voor de ovenschotels van mijn lieve, maar o zo bezorgde, schoonmoeder. 

 

Ook wanneer onze kleine spruit wat groter wordt, zal de nieuwe Liebherr SBS 7242 Comfort goed van pas komen. Het is gemakkelijk om de eerste gepureerde voedingen in een grote pot klaar te maken, om daarna in kleine porties in te vriezen. Ik kijk er alvast naar uit. 

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/side-by-side/liebherr-sbs-7242-comfort-detail