Menu

Liebherr sbsef 7242 koop je bij Koelen & Vriezen

August 13, 2016 - Recreation / Food
Liebherr sbsef 7242 koop je bij Koelen & Vriezen

Liebherr sbsef 7242 Comfort kopen? Als u dit hoort, dan heeft u het instapmodel Liebherr side by side, de goedkoopste instapper in de markt met een edelstalen front (deuren), maar u heeft natuurlijk niet dezelfde mogelijkheden als de topmodellen. Deze koel- en vriesapparatuur van Liebherr is volledig uitgevoerd in wit polystereen. Dit is een nieuwe trend en Liebherr speelt hier uiteraard op in.  U heeft ook geen Icemaker en BioFresh of een wijnkast. Alles wat Liebherr op dit moment aan kennis in huis heeft is verwerkt in deze unit. Koelen, vriezen,. Hierdoor heeft deze side by side een A++ energielabel. Deze side by side koopt als u een groter vriesgedeelte wenst dan in de bovenlijn.

De sbsef 7242 is qua indeling gelijk aan de sbs 7242 (welke is uitgevoerd in edelstaal) bestaat uit twee aan elkaar gekoppelde koel- en vriesapparaten. De kast zelf is uitgevoerd in hoogwaardig edelstaal wat vingerafdrukken vermindert. Met een netto inhoud van 634 liter kunt u heel wat voedingsmiddelen kwijt. Hiervan gaat 381 l naar het koelgedeelte, waarvan 0 liter BioFresh is. Omdat u geen wijngedeelte heeft, legt dit geen beslag op de ruimte waardoor netto meer koelruimte heeft. Het vriesgedeelte is 253 liter en gelijk aan dat van de Sbs 7242. Wanneer de stroom zou uitvallen, dan blijven de ingevroren goederen nog 25 uur goed bewaard. Daarna wordt het discutabel of de ingevroren goederen niet te warm zijn geworden, waardoor deze geconsumeerd dienen te worden.

De apparatuur die door Liebherr wordt geproduceerd is altijd net energiezuiniger en milieuvriendelijker dan die van de concurrentie. Dit was en is voor veel concurrenten in de markt dusdanig frustrerend, dat zij de productie voor een groot deel hebben onderbracht bij Liebherr. Dit bespaart op de R & D kosten, waardoor deze merken zich meer kunnen toeleggen op de marketing.

Koelen & Vriezen heeft zich gespecialiseerd in het topsegment van Liebherr. Dit is niet zonder reden. De marges op deze apparatuur is beter, waardoor wij onze gespecialiseerde organisatie volledig kunnen richten op de verkoop en service na de verkoop. Wanneer u een vraag heeft over het invriezen, ontdooien, bewaren van wijn of wat dan ook, zijn wij in staat om u hierop antwoord te geven. Vragen gaan soms zo ver dat er door binnenhuisarchitecten wordt gevraagd wat de kleurwarmte is van de ledverlichting in het wijngedeelte. Hoe ver kun je gaan zult u denken.

Het installeren van de sbs 7242 is gecompliceerder dan een reguliere koelkast. Het is inderdaad uitpakken, maar de volledige vloer dient wel vlak te zijn. Er zijn in totaal 8 stelpoten die er voor moeten zorgen dat de volledige eenheid waterpas staat.

Heeft interesse in de sbs 7242, dan kunt u deze ook komen bekijken in de showroom te Uithoorn of Ternat. In Bladel staat een side by side uitgestald zodat u vooral een indruk heeft wat de grote van deze apparatuur is. De afmeting van alle Liebherr side by sides is gelijk, dus zodoende krijgt u een goede indruk van de werkelijke afmetingen. De breedte is 121 cm, de hoogte is 185,2 cm en de diepte is 63 cm. Wilt u een side by side inbouwden, dan dient u aan de bovenzijde 5 cm ruimte te voorzien. Bij een geopende deur is de breedte van de deuren + handvaten 129 cm.