Menu

Zorg dat uw PETfles er aantrekkelijk uitziet

November 2, 2017 - Recreation / Food

Voor veel producten is de PETfles de perfecte verpakking. Wilt u uw product ook verpakken in een verpakking van goede kwaliteit die er ook nog eens professioneel uitziet? Een aansprekende verpakking zegt natuurlijk meer dan 1.000 woorden en kan ervoor zorgen dat de consument toch net overstag gaat om uw product aan te schaffen. PET Power kan u helpen bij het vormgeven van uw Pet fles. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, zo kunnen wij uw PETfles: etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Tevens kunnen we een uiteindelijke schapopstelling nabootsen, dit zorgt er dan ook voor dat u een realistisch beeld heeft van het visuele “overall plaatje”. Zodoende zorgen wij met onze Pet fles dat uw product meer spreekt binnen het schap.

Een PETfles voor verschillende soorten markten

De volgende keer dat u naar de supermarkt gaat, moet u echt eens op de schappen letten. U zult zien dat er meer dan duizend verschillende bedrijven gebruik maken van de PETfles voor het verpakken van hun producten. Zo maken organisaties in sectoren zoals, personal care, food, healthcare en huishoudelijke producten, gebruik van een PETfles. Een zeer hoog aangeschreven bedrijf van dit specifieke product is PET Power. Zij kunnen u voorzien van een grote diversiteit op het gebied van verpakkingen. De verpakkingen gemaakt van PET zijn dan ook veilig, betrouwbaar en stevig. Daarom is het bij uitstek goed verpakkingsmateriaal voor verschillende markten. Het feit dat u bij PET Power deze producten ook helemaal naar uw eigen wensen en behoeftes kan laten produceren is voor veel bedrijven het laatste duwtje wat ze nodig hebben om overstag te gaan.

Een milieuvriendelijke Pet fles door het hergebruik van afvalproducten

Bij PET Power vinden ze het belangrijk met de productie van hun PETflessen zo min mogelijk schade aan het milieu aan te richten. Dit doen ze door hun restafval zorgvuldig af te scheiden. Dit PET afval wordt zorgvuldig opgevangen en opnieuw verwerkt binnen ons productieproces. Dit zorgt ervoor dat er nooit (te)veel materiaal verloren gaat aan een PETfles. PET Power vindt het belangrijk om te denken aan de volgende generaties, zodoende wordt er zo zuinig mogelijk omgegaan met de verschillende materialen die wij gebruiken bij het produceren van een Pet fles. De Pet uitval van een PETfles wordt vermalen en dit krijgt een “upgrade” naar het product petgranulaat. Dit is de grondstof waar alle producten binnen PET Power mee geproduceerd worden. Zodoende kunnen de afvalstukken weer terug het productieproces in om toch gebruikt te worden als PETfles. Deze vicieuze cirkel herhaalt zich zolang het productieproces loopt.

Tags: