Kaivin
Image default
Recreation / Food

Aziatisch restaurant Bentelo

 

In Aziatisch restaurant Eastern Plaza Bentelo kunt u verscheidene Oosterse maaltijden proeven. U kunt de spits afbijten met koude aperitieven zoals sushi, maar ook salades. Warme hapjes zoals vers gebakken stokbrood met kruidenboter en gestoomde deegwaren zoals Dim Sum zijn tevens een optie.

Vervolgens kunt u kiezen voor live wokken in ons Oosterse wokrestaurant. Dat wordt gedaan door een chef die hetgeen bereidt dat u hebt samengesteld. Ook de Teppan Yaki bakmethode is een aanrader. Hierop kunt u vis bakken en ander etenswaar. En uiteraard kunt u nog kiezen voor een warm buffet. Als afsluiter zijn er de vele nagerechten zoals ijs en chocolade. Verder is ons Aziatische restaurant geschikt voor kinderen. De Kidsplaza houdt hen voor uren zoet. Kom daarom eens langs bij Eastern Plaza in Bentelo.

Oosterse hoofdgerechten

De Oosterse hoofdgerechten die we in ons Aziatische wokrestaurant aanbieden zijn uitgebreid en zeer divers. Het is bijvoorbeeld mogelijk om groenten en vleeswaar op te laten bakken in een wokpan. Samen met een unieke saus kunt u er een heerlijk gerecht van laten maken. Maak het pittig, maak het zuur. U kiest de smaken voor het hoofdgerecht. Het warme buffet is er voor diegenen die een stevige maaltijd willen hebben. Neem er vers gekookte witte rijst bij of neem gebakken rijst of mie. Tevens is mihoen ook een mogelijkheid om erbij te nemen. Dat kan uitgebreid worden met gebakken varkenvlees, kippenvlees, vis en nog veel meer. Wilt u dus een lekker hoofdgerecht uitproberen kom dan naar ons Oosterse restaurant Eastern Plaza uit Bentelo.

Lekkere nagerechten

Voor lekkere nagerechten kunt u evenzo terecht in ons Aziatische restaurant in Bentelo. U kunt bij Eastern Plaza namelijk snoepen van een chocoladefontein. Dat kunt u combineren met krokante koekjes, stroopwafels, spekkies en meer. Verder kunt u in ons Oosterse wokrestaurant kiezen voor een van onze achttien ververschillende smaken in ijs.