Kaivin
Image default
Offers

Foodtruck huren vanaf 10 euro per persoon

Foodtruck huren?

Op zoek naar een foodtruck voor uw evenement? Dan bent u bij Pizza-Amici aan het juiste adres. Onze pizza foodtrucks zijn voor elke gelegenheid in te zetten. Dus ook voor uw festival, evenement, bruiloft, bedrijfsfeest of ander feestje waar u catering vanaf 50 personen voor zoekt. Geen festival of evenement is te groot voor Pizza Amici. Onze foodtruck huren? Vanuit de foodtrucks ‘il Bambino’ en ‘il Capo’ serveren we de lekkerste Napolitaanse pizza’s. Deze zijn nét iets anders dan de gewone Romeinse pizza. Ze hebben namelijk hogere randen, worden gemaakt met een voller deeg en het beleg van de Napolitaanse pizza is natter. Hierdoor is er altijd wel ergens een schroieplekje van de loeihete ovens op de pizza’s te vinden. Met onze Cuppone ovens kunnen wij wel 12 pizza’s per 4 minuten serveren. De bereiding is al een feestje om te zien, en de pizza’s worden door de amici altijd geserveerd met een glimlach.

Foodtruck huren voor uw evenement 

Pizza is altijd een goed idee. Want wie houdt er nou niet van pizza? Het is de perfecte snack voor tijdens een festival of evenement. De pizza foodtruck biedt een uitgebreid menu en natuurlijk staan er ook koude drankjes voor de gasten klaar. Ook voor een wat kleiner feest of evenement is een pizza foodtruck huren een goede oplossing. Het is namelijk goedkoper dan reguliere catering en daarnaast ook nog eens veel leuker en sfeervoller. Concert, bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest op de planning? De amici verzorgen catering op maat vanaf 50 personen.

Pizza-Amici biedt catering vanaf 50 personen

Smaak en traditie. Dit zijn de kenmerken van Pizza Amici. Wij brengen een waar stukje Italië naar jouw feestlocatie, en dat al vanaf 10 euro per persoon. Loopt het water je al in de mond? Wacht niet langer en boek nu een pizza foodtruck voor op uw feest of evenement. Met onze pizza foodtrucks verzorgen wij al vanaf 50 personen catering op maat. Daarbij zijn wij goedkoper dan reguliere catering, en nog gezelliger ook! Een foodtruck huren bij Pizza-Amici is gemakkelijk. Tot snel!

https://www.pizza-amici.nl/foodtruck-huren/