Kaivin
Image default
Recreation / Food

Gin tonic maakt jouw evenement speciaal!

We kennen het allemaal wel: een ‘standaard’ bar is aanwezig op een evenement met koffie, thee en/of frisdrank. Niemand kijkt er meer van op. Een cocktailbar is al een stuk specialer. Maar denk er nou eens aan; jouw gasten staan met een heerlijke gin tonic in hun hand op jouw evenement. Kan het nog beter?

Gin tonic

Gin is sterke drank, dat wist je waarschijnlijk al. En dat gin-tonics erg lekker zijn wist je waarschijnlijk ook al. Maar wist je ook dat gin-tonic in de 17e eeuw oorspronkelijk gedronken werd om maagklachten tegen te gaan? Gin-tonic, is al meerdere zomers dé cocktailtrend. De basis van het drankje is vrij simpel. Je mengt gin, tonic en ijs in een glas en je bent klaar om te proosten. Maar voor een perfecte gin-tonic is echter nog wel wat meer nodig. De juist dosering, de beste ingrediënten en een goede dosis liefde tijdens het maken zijn erg belangrijke aspecten van een perfecte gin tonic. Het lekkere weer komt er weer aan en dit zorgt ervoor dat het drankje nóg lekkerder smaakt.

Gin tonic bar huren

Bij Bar Company  is het mogelijk om gin tonic bar te huren. Zij leveren een speciale bar met de heerlijkste combinaties. Door vrijwel alle beschikbare gins in Nederland te proeven en te combineren met veel verschillende tonics en garneringen hebben zij een aantal unieke en zeer smakelijke combinaties gevonden. Bij het huren van zo’n gin tonic bar bij Bar Company, krijg je:

  • Een cocktailbar die past bij de stijl van jouw evenement
  • Professionele cocktailshakers
  • Authentieke houten fruitkisten met verse limoenen als decoratie
  • Keuze uit minimaal vier soorten Gin’s
  • Alleen de lekkerste premium Fever Tree Tonics
  • Grote ‘Ballon’ glazen omdat er veel ijs in het drankje gaat
  • Typische garneringen zoals rozenblaadjes, zoethout, steranijs, komkommer en diverse citrusvruchten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Bar Company.

https://www.barcompany.nl/