Kaivin
Image default
Recreation / Food

Personaliseer je hamburger bij Burgerme

Bij Burgerme staat de smaakbeleving centraal. Wij vinden ieders smaak erg belangrijk en daarom is het bij ons mogelijk om je hamburger geheel zelf samen te stellen en aan te passen. Je hebt hierbij keuze uit verschillende soorten hamburgers, sauzen en ingrediënten die je kunt gebruiken om jouw favoriete hamburger te creëren.

Snelle bezorging

Wij zorgen ervoor dat de burger of salade die je bij ons hebt besteld binnen 45 minuten bij jou op de eettafel staat. De bestellingen worden in isolerende tassen vervoerd waardoor alle gerechten die je bij ons besteld op de juiste temperatuur worden bezorgd.

Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je bestelling bij een burgerme filiaal bij jou in de buurt op te halen. Burgerme heeft op dit moment filialen in Rotterdam, Utrecht, Leiden en Apeldoorn.

Frisse salades

Naast heerlijke hamburgers kun je bij ons ook frisse salades bestellen. Deze salades kunnen als hoofd- of als bijgerecht worden besteld. De salades zijn net als de hamburgers ook geheel zelf samen te stellen. Voeg naar voorkeur verschillende verse ingrediënten toe zoals Parmezaanse kaas, stukjes fruit of walnoten. De salade wordt na bestelling pas bereid waardoor de pure smaken goed naar voren komen.

Hamburger bestellen doe je bij burgerme

Bij burgerme bestel je met de volgende voordelen:

–       Gemakkelijk online bestellen en betalen via iDEAL of contant aan de deur.

–       Snelle levering. Meestal binnen 45 minuten.

–       We leveren de beste kwaliteit en zorgen dat de warme gerechten warm worden bezorgd en de koele gerechten koel.

http://www.burgerme.nl