Kaivin
Image default
Recreation / Food

Rimpels verwijderen wordt makkelijk

Al werden injectables als fillers en Botox vroeger vooral gebruikt door de celebrities, wordt het hedendaags steeds makkelijker gemaakt voor de doorsnee burgers in ons land. Botox wordt voornamelijk gebruikt om rimpels mee op te vullen. Om dit te doen wordt de Botox met een injectie onder je huid gespoten , vooral op een plek waar de ongewenste rimpels zijn ontstaan door spiertjes die te veel bewegen.

Er wordt dus simpel gezegd bij een anti-rimpel behandeling ervoor gezorgd dat de spiertjes onder je huid die de rimpels veroorzaken stuk voor stuk uit worden geschakeld. Dit komt omdat de Botox de spiertjes verlamd. Door de verlammende werking van de botox fillers zullen de spiertjes gaan ontspannen en de rimpels zullen verdwijnen.

Veel mensen zullen zeggen dat er geen verschil te vinden is tussen fillers en Botox, maar dat is niet helemaal waar. Ze hebben beide een heel andere werking. Zo zullen fillers ervoor zorgen dat het verloren volume in het gezicht terug wordt gebracht, waar Botox als een spierverlammer werkt. De arts zal samen met jou overleggen welke injectable er het beste bij jouw wensen past.

Er bestaan verschillende soorten Botox:

  • Kraaienpootjes Kraaienpootjes zijn de rimpeltjes die naast je ogen zullen verschijnen naar mate je ouder wordt. Met behulp van een Botox behandeling kunnen deze makkelijk worden verwijderd.
  • Rimpels op je voorhoofd Je zou de rimpels op je voorhoofd makkelijk herkennen aan de horizontale lijntjes die zich op je voorhoofd bevinden.  Deze voorhoofdsrimpels kunnen je een oudere uitstraling geven; ouder dan je werkelijk zal zijn. Dit effect kan makkelijk worden verminderd wanneer je een aantal injecties in het voorhoofd plaatst.
  • Fronsrimpels Een fronsrimpel vind je tussen je wenkbrauwen. Deze kan er voor zorgen dat je er vermoeid of soms boos uit gaat zien. Wanneer je hier injecties plaatst zal dat effect verdwijnen.
http://www.faceland.nl