Kaivin
Image default
Recreation / Food

Vespa motorscooter de Vespa Super

Al sinds 1946 maakt Vespa de mooiste scooters die er op de markt te koop zijn. Veel mensen denken dat Vespa de merknaam is, eigenlijk is het een serie scooters van fabrikant Piaggio. Oorspronkelijk maakte Piaggio vliegtuigen, na de Tweede Wereldoorlog stapten ze over op andere voertuigen. De Vespa werd genoemd naar een Wesp vanwege de karakteristieke vormgeving en het zoemende geluid van de motor. De Vespa motorscooter van vandaag lijkt nog steeds veel op het klassieke model uit 1946, maar onder de metalen kap is er veel veranderd. Een Vespa Super kopen wordt nu wel heel aanlokkelijk!

 

Vespa motorscooter

Bij de naam Vespa denk je waarschijnlijk als eerste aan die bromscooters en snorscooters die met 25 of 45km/u door de stad rijden. Daar zijn deze modellen ideaal voor. Met een motorinhoud van 50cc kun je zonder motorrijbewijs op dit soort scooters rijden. Van de huidige modellen Primavera en Sprint zijn ook uitvoeringen met een zwaardere motor van 125cc. Die behalen een maximum snelheid van omstreeks 100km/u en vereisen een A1 rijbewijs. Als deze lichte scooters nog niet genoeg zijn kun je beter de Vespa Super kopen. Die heeft een cilinderinhoud van maar liefst 300cc en haalt met gemak de maximum snelheid in Nederland. Met 6 seconden zit je aan de 100km/u, dit is niet die pruttelende snorscooter die je gewend bent van het fietspad!

 

Vespa Super doet zijn naam eer aan

Vespa motorscooters worden steeds populairder op de Nederlandse snelwegen. Dat komt omdat deze scooters zowel in de stad als op de snelweg volledig tot hun recht komen. In drukke situaties is een Vespa motorscooter meer wendbaar dan bijvoorbeeld een dikke Harley, op de snelweg heb je met 300cc meer dan voldoende power om de linker rijstrook te veroveren. En die lekker comfortabele zit van Vespa scooters met handige doorstap is ideaal voor lekker relaxed touren in het weekend. Een Vespa Super kopen is meer dan een vervoermiddel aanschaffen, je haalt er een stuk lifestyle mee in huis.

 

Waar ga je de Vespa Super kopen?

De meest eenvoudige en goedkoopste manier om een Vespa motorscooter aan te schaffen is online. Je moet daarbij wel rekening houden met enkele aandachtspunten:

 

  • Bestel jouw Vespa motorscooter bij een gerenommeerde webshop, koop niet particulier.
  • Kopen bij een winkel met een fysieke locatie kan handig zijn, als je niet in de buurt woont vraag dan naar levering thuis.
  • Een webshop die meer merken en types verkoopt geeft je keuzevrijheid, zo kies je de scooter die het beste bij je past.
  • Vergelijk bij de Vespa motorscooters de verschillende modellen en uitvoeringen. Kies jouw favoriete kleur en accessoires.
  • Een Vespa scooter kopen is zo eenvoudig als een knop drukken, zorg wel dat je in het bezit bent van een A2 rijbewijs, die is voor de Vespa Super modellen met 300cc motor verplicht. Als je in het bezit bent van een A1 rijbewijs zou je kunnen kiezen voor de Vespa Primavera of Vespa Sprint die ook als 125 model verkrijgbaar zijn.

 

Een Vespa Super kopen is een goede keuze voor elke motorliefhebber, kijk snel naar alle mogelijkheden in de webshop.

https://www.fastfuriousscooters.nl/motorscooters/vespa/vespa-gts-300/