Menu

Wijnhandel Amersfoort

June 4, 2019 - Recreation
Wijnhandel Amersfoort

Wijnhandel Amersfoort

Hallo allemaal. In deze blog gaan we het hebben over een wijnhandel in Amersfoort. Aan het eind hoop ik jullie duidelijk te hebben gemaakt waarom online wijn kopen goed kan en waar ik zelf altijd mijn wijn haal. Veel plezier!

Online wijn bestellen

Goed. Zoals belooft gingen we het hebben over wijnhandel Amersfoort. Voordat we het hier over gaan hebben eerst even over een wijn webshop. Veel grote winkels bezitten zelf ook een webshop. Maar wat is hier nou het voordeel van en waarom zou je liever online wijn kopen dan in de winkel.

 

Als eerste is het erg logisch dat je minder benzine kosten hebt. Als je bijvoorbeeld naar de Gall & Gall gaat moet je vaak toch even met de auto daarheen. Op de fiets wijn halen is vaak niet een goed idee. Dankzij de zwaarte en de onhandigheid is een auto veel handiger. Daarnaast hebben de meeste winkels geen gespecialiseerd personeel. De Gall & Gall heeft bijvoorbeeld het personeel wel een training gegeven. Het nadeel hiervan is dat ze de basis wel kennen maar verder ook niet. Als je online je wijn koopt heeft de webshopeigenaar wel veel ervaring met wijn. Bij Neusvoorgoedewijn.nl heeft de eigenaar bijvoorbeeld echt een studie gedaan in wijn. Hij weet dus erg goed welke wijn goed is, welke past en de verschillen tussen wijn.

 

Daarnaast hebben webshops vaak een veel breder assortiment. Dit assortiment bestaat vaak uit veel diverse wijnen die de gewone slijterij niet heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de goede duurdere wijnen, of de wijnen die nog niet ontdekt zijn door supermarkten. Dankzij dit alles ben ik een grote voorstander om bij een authentieke wijnhandel online wijn te bestellen. Er zijn natuurlijk ook veel mogelijkheden waarom je toch naar de winkel wilt.

Wijnhandel Amersfoort

Jij bent dus op zoek naar een goede wijnhandel in Amersfoort. Helaas kent Amersfoort geen echt goede winkels. Er zijn wel een aantal slijterijen waar je een ‘gewone’ fles wijn kunt kopen. Het nadeel hiervan is dat dit geen kwaliteit wijn is. De Gall & Gall koop voornamelijk goedkope flessen wijn in en verkopen ze voor veel geld. Persoonlijk ga ik altijd een stukje buiten Amersfoort mijn wijn halen. Om precies te zijn in Barneveld. In Barneveld ligt het gezellige en authentieke winkeltje van de heer Erkens. Hij is een echte vinoloog. Dit betekent dat hij een studie heeft gedaan in wijn. Hierdoor kan hij je geweldig veel vertellen over veel diverse wijnen. Hierdoor krijg je eigenlijk altijd een lekkere wijn mee. Door zijn passie voor wijn heeft hij  ook niet een grote marge op de producten. Hierdoor kun je al gauw een heerlijke fles wijn kopen voor een betaalbare prijs.

Wat heeft een goede wijnhandel nodig?

Een goede wijnhandel heeft een aantal zaken nodig. Of dit nu in Amersfoort is of ergens anders. Overal zijn deze basiszaken hetzelfde. Als eerste wil je een bedrijf dat niet te duur is. Of je de wijn wilt gebruiken om op te drinken of als investering is het belangrijk dat de wijn betaalbaar is en de marge minimaal. Daarnaast wil je eigenlijk altijd geïnformeerd worden door een echte professional die weet waar hij of zij het over heeft. Als laatste is het ook fijn als de wijnhandel een breed assortiment heeft. Hoe irritant is het als je eindelijk weet welke wijn jij lekker vindt en zij die wijn nou net niet hebben.

Over Erkens en neusvoorgoedewijn.nl

We hebben het in het kort al een keer terug laten komen. Neusvoorgoedewijn.nl. Deze webshop van Erkens heeft eigenlijk alle wijnen die ook in de winkel staan. Als jij op zoek bent naar wijn in Amersfoort is Barneveld een stukje rijden. Daarom kun jij nu ook genieten van de heerlijke wijnen van Erkens zonder helemaal naar Barneveld te hoeven rijden. Daarnaast heeft Erkens als je in de buurt woont ook een gratis bezorg mogelijkheid. Hierdoor geniet je van de lekkerste wijnen voor betaalbare prijzen. Energie vergelijken

 

https://www.neusvoorgoedewijn.nl/service/wijnhandel-amersfoort/